Torilla tavataan – joulutorille on ilmoittautunut jo lähes 40 näytteilleasettajaa

Pälkäneen Lions Club järjestää jälleen joulutorin Pälkäneen seurakuntatalon sisätiloissa ja ulkona torilla. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo lähes 40 näytteilleasettajaa. Leijonien omalta osastolta löytyy maankuulua Äijäsinappia, kalaa ja mielenkiintoisena uutuutena Leijonien itse tekemiä puunkantotelineitä aikuisille ja lapsille. Puunkantotelineiden tuloilla rahoitetaan Pälkäneelle sydäniskuri Aapiskukon tiloihin. Ensimmäisen sydäniskurin Leijonat lahjoittivat puolisen vuotta sitten uudelle liikuntahallille.

Soroptimistit tarjoavat kaikille ilmaiset joulupuurot, partiolaiset Kostian Kahlaajat myyvät makkaraa ja lättyjä ja glögimökkikin löytyy. Halukkaat voivat myös soitella Lions Clubin torille hankkimia pihasoittimia.

Leijonien perinteinen joulutori Pälkäneen seurakuntatalolla 14. joulukuuta kello 10–14

Joulutorilla on myynnissä muun muassa itse tehtyjä puunkantotelineitä.