Kirjastokino on nyt käytössä myös Pälkäneellä

Kirjastokino-palvelu on nyt myös Pälkäneen kirjaston asiakkaiden käytössä, kun kaikki PIKI-kirjastot ovat päättäneet osallistua palveluun. Kirjastokino on valtakunnallinen suoratoistopalvelu, jonka käyttö on maksutonta mukana olevien kirjastojen asiakkaille. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortilla ja sen nelinumeroisella tunnusluvulla, jonka saa tarvittaessa kirjastosta. Palvelun käytöstä on sovittu vuoden kokeilujakson ajaksi.

Kirjastokinossa on katsottavissa elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmia sekä muita videotallenteita. Sisältö vaihtuu neljännesvuosittain. Palvelu hakee käyttäjien tiedot kirjastojärjestelmästä ja tarkistaa samalla kirjautuneen henkilön iän. Näin lapset pääsevät katsomaan omilla tunnuksillaan vain ikärajan sallimaa aineistoa. Kirjastokino löytyy osoitteesta www.kirjastokino.fi. Myös kirjastojen verkkosivuilta ja PIKI-verkkokirjastosta löytyy linkkejä.