Maksuton liikuntaryhmä starttaa Kostia-areenalla

Työttömien, kuntoutustuella olevien sekä osa-aikaisesti työssä käyvien liikuntaryhmä aloittaa toimintansa Pälkäneen Kostia-areenalla keskiviikkona 15. tammikuuta. Ensimmäisellä kerralla kokeillaan kävelyfutista. Kokoontuminen on areenan pääovilla Tauko-kahvilan tiloissa kello 14.15.

Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin huhtikuun loppuun asti. Kevään ohjelma rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaisesti. Ensimmäisellä kerralla kokeillaan kävelyfutista, ja jatkossa on mahdollista kokeilla esimerkiksi sulkapalloa, sählyä ja kuntosaliharjoittelua. Ryhmän ohjaajana toimii liikunnanohjaaja Annika Kivistö.

Ryhmä toteutuu Mielekästä liikunnan iloa -hankkeen avulla. Ilmoittautumisia ottaa vastaan ja lisätietoja antaa Antti Rautajoki puhelimitse 050 4659 750 tai sähköpostitse antti.rautajoki@palkane.fi.