OP Kangasala jakoi avustusta paikallisille lapsille, nuorille ja vanhuksille

OP Kangasala lahjoitti tänäkin vuonna avustusta pälkäneläisille ja kangasalalaisille tahoille. Avustusta jaettiin yhteensä 10 000 euroa. Pankin omistaja-asiakkaat saivat syksyllä ehdottaa lahjoituskohteita. Tämän vuoden ehdotuksissa korostuivat lasten ja nuorten hyvinvointi ja harrastusmahdollisuudet sekä vanhusten hyvinvointi.

OP Kangasala kutsui lahjoitusten saajat kahvitilaisuuteen viime keskiviikkona.

– Saimme samalla kuulla alustavia suunnitelmia lahjoituksen käyttökohteista. Ikäihmisille ja lapsille oli suunnitteilla alustavasti erilaisia juhlia. Lisäksi esille nostettiin harrastusmahdollisuuksien tukeminen erilaisin tavoin taloudellisesti, jotta kaikki pääsevät mukaan harrastamaan, markkinointi- ja viestintäasiantuntija Eelis Raatikainen OP Kangasalasta kertoo.

Lahjoitusten saajat kokoontuivat kahvitilaisuuteen OP Kangasalan tiloihin keskiviikkona 15. tammikuuta.

 

Lahjoituksen saajat:

  • MLL Kangasala, MLL Pälkäne, MLL Sahalahti
  • Easy Hockey Kangasala
  • Pälkäneen Luja-Lukko
  • Harjun Pojat
  • Roineen Tytöt
  • Kostian Kahlaajat
  • Sahalahden Sinisudet
  • Pentorinteen vanhainkoti
  • Palvelutalo Jalmarin Koto
  • Palvelukoti Kostiakoti