Luopioisten Ikäpiste siirtyy takaisin Seuratalolle

Ikäpisteiden toiminta käynnistyy jälleen tammikuussa. Luopioisissa siirrytään takaisin Seuratalolle.

Luopioisten ja Onkkaalan Ikäpisteiden kevätkauden toiminta alkaa tammikuussa. Luopioisissa siirrytään takaisin Seuratalolle syksyn Yhdistysnurkka -kokeilun jälkeen.

– Ikäpisteen yhdistystoimijoiden yhteispalaverissa todettiin yksimielisesti, että Seuratalo on tilana monipuolisempi kuin Yhdistysnurkka, Ikäpisteen toiminnasta vastaava vanhustyön fysioterapeutti Tiina Knuutinen kertoo.

– Seuratalon keittiö on paremmin varusteltu ja salia taas pystytään hyödyntämään jumppaan ja muuhun ohjelmaan. Syyskauden kokeilu Yhdistysnurkalla oli tarpeellinen ja antoi eväitä kehittää toimintaa oikeaan suuntaan, Knuutinen toteaa.

Tavoitteena on, että niin uudet kuin vanhat kävijät löytävät tiensä takaisin Seuratalolle parillisten viikkojen keskiviikkoina kello 9.30 alkaen. Seuratalon tiloihin mahtuu runsaasti lisääkin kävijöitä. Luopioisissa toiminta alkaa keskiviikkona 22.1.

Onkkaalassa Ikäpisteen toiminta alkaa tuttuun tapaan Perhekeskus Pirtillä tiistaina 28.1. kello 9.

– Uutena tiedotuskanavana on Ikäpisteen oma MeNyt -palsta, jossa toiminnasta ilmoitetaan viikoittain, fysioterapeutti Knuutinen lisää.