Kuohunparkissa kirppistellään

Kangasalan pysäköintitalo Kuohunparkissa järjestetään kirpputoritapahtuma lauantaina 25. tammikuuta kello 11–13. Kirpputori järjestetään parkkitalon neljännessä kerroksessa, ja myymään on tulossa ainakin 30 myyjää. Paikalla on Finnparkin väkeä opastamassa Moovy-sovelluksen käyttöä. Paikan päällä on myös kahvia, makkaraa ja karkkia sekä arpajaiset.

Pysäköintitalon neljäs kerros on varattu ainoastaan kirppismyynnille, eikä siellä voi ajaa autolla turvallisuussyistä kello 10.30–13.15. Autonsa voi parkkeerata kerroksiin 1–3 veloituksetta tapahtumapäivänä kello 9.30–14.30. Myös Kuohuun pääsee kirppispäivänä alennettuun hintaan.

Jos tapahtumaan saapuu ilman autoa, tulee käyttää uimahallin puoleista ovea ja hissiä/portaita. Myyjiltä kerätyt varausmaksut lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Myyjät ovat saaneet ehdottaa kohdetta, joka ilmoitetaan tapahtuman Facebook-sivulla tapahtumapäivänä.

Kirppistapahtuman järjestävät Joku muu Kangasala, Kangasalan Parkki Oy ja Kieku ry.