Kauneuskisojen ensikertalainen saa tulikasteensa viikonloppuna – kangasalalainen Maija Pehu toivoo saavansa Miss MP-kisan finaalista hyvän kokemuksen itselleen

Kangasalalainen Maija Pehu, 23, on mukana Miss MP20-kisan finaalissa, joka käydään Helsingin Messukeskuksessa helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Finaaliin valittiin yhteensä kymmenen energistä ja valovoimaista persoonaa. Voittaja valitaan Moottoripyörämessuilla lauantaina 1. helmikuuta.

”Lähdin kilpailuun mukaan ex-tempore -meiningillä, kun satuin näkemään ilmoituksen kilpailijahausta. Ilmoittautumisaikaa oli silloin jäljellä pari päivää, ja minulla oli sattumalta kilpailuajankohtana vapaata töistä, joten päätin kokeilla kuinka käy.

En ole aiemmin ollut kauneuskisoissa, ja kymmenen parhaan joukkoon pääseminen olikin pieni yllätys. Kokemus tuo varmasti mukanaan paljon uusia kokemuksia, ja samalla pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. Kaikki tällainen tuo piristystä arkeen ja saattaa avata uusia mahdollisuuksia ja ovia työelämänkin saralle. Itse kilpailun suhteen minulla ei ole tavoitteena muuta kuin saada hyvä kokemus itselleni.

Olen aina ollut hienojen autojen ja moottoripyörien ystävä. Minulla ei itselläni ole ainakaan vielä moottoripyörää. Olen kuitenkin päässyt kyydissä olemaan ja kokemaan, millaisen adrenaliiniryöpyn se antaa.

Olen kotoisin Kangasalta ja asuin välillä muutaman vuoden Pälkäneellä. Tällä hetkellä asun Kangasalan keskustassa. Teen töitä Pälkäneen Aapiskukossa yövuorossa. Olen hakenut sisustussuunnittelijan koulutukseen, joten toivon mukaan koulu on myös osana arkeani pian. Hommaa siis riittää sopivasti.

Vapaa-ajalla treenaan kuntosalilla ja vietän aikaa koirani kanssa. Silloin tällöin tulee nähtyä myös kavereita. En halua jäädä arjessani paikoilleni vaan haluan saada uusia kokemuksia.”

Aito, hyväntahtoinen ja menevä – näillä sanoilla Maija Pehu kuvailee itseään. Edessä olevaan finaaliviikonloppuun kuuluu paljon ohjelmaa. – Torstaina meillä on Radio Rockin livelähetys, ja lisäksi tiedossa on messuihin liittyviä harjoituksia. Perjantaina meillä on yksi esiintyminen lavalla ja lauantaina kaksi. En itsekään vielä ihan tarkkaan tiedä, mitä kaikkea viikonloppu sisältää, sillä tämänkaltaisissa kisoissa etsitään nimenomaan heittäytymiskykyä eri tilanteissa