Naisenergiaa valkokankaalla – Frozen 2 ja Teräsleidit Pälkäneen teatterissa

Teräsleidit Leena Uotila, Saara Pakkasvirta ja Seela Sella. Kuva: Sami Kuokkanen / Helsinki Filmi.

Miehet jäävät valkokankaalla statisteiksi Pälkäneen teatterissa viikonloppuna, kun sisarukset Elsa ja Anna sekä toisaalla Inkeri siskoineen panevat töpinäksi ja lähtevät reissuun.

Kiertue-elokuvateatteri Filmipyörä tuo Pälkäneelle elokuvat Frozen 2 ja Teräsleidit.

Miten ihmeessä ihminen voi pitää itsensä järjissään, kun koko muu perhe on seinähullua sakkia? Siihenkin löytyy vastaus Teräsleidit-elokuvassa sen jälkeen, kun 75-vuotias Inkeri on lyönyt miestään paistinpannulla päähän ja alkanut suunnitella siippansa hautaamista puutarhaan. Tarina vie Leena Uotilan esittämän Inkerin yhdessä siskojensa Railin (Seela Sella) ja Sylvin (Saara Pakkasvirta) kanssa tien päälle ennen kuin loppuelämän mittainen vankeus iskee päälle. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Pamela Tola.

Disneyn Frozen 2 on jatko-osa vuonna 2013 ilmestyneelle animaatioelokuvalle. Mukana ovat tutut hahmot Anna, Kristof, Olaf, Sven ja Elsa, jonka taikavoimien ympärille tarina kietoutuu. Suomenkielisinä ääninä kuullaan muun muassa Saara Aaltoa ja Katja Sirkiää.

Teräsleidit pyörii Pälkäneen teatterissa jo perjantaista sunnuntaihin, Frozen 2 nähdään lauantai- ja sunnuntai-iltapäivinä.

Myös Elsa ja Anna lähtevät tien päälle elokuvassa Frozen 2. Apujoukkojakin onneksi on.