Luistelutapahtuma onnistui Pälkäneellä, Kangasalla ollaan toiveikkaita

Haanloukkaan tekojäällä liu’uttiin, pyörittiin ja tanssittiin, kun Suomen luisteluliiton ja Pälkäneen liikuntapalveluiden järjestämä Ice Skating Tour -luistelutapahtuma valtasi kaukalon. Päivällä jäällä olivat koululaiset, illalla kenttä oli avoinna perheiden yhteisille pirueteille.

Luistelukiertue on jouduttu monin paikoin siirtämään mahdollisuuksien mukaan jäähalleihin, koska luonnonjäät ovat tarjonneet kehnonlaiset puitteet luistelulle. Kangasalla ollaan toiveikkaita siitä, että luistelukiertueen tapahtumat saataisiin pidettyä suunnitellusti keskuskentällä keskiviikkona ja Sariolan koululla torstaina.

Sahalahdella järjestetään tänä vuonna koululaisluistelun lisäksi myös Pälkäneellä pidetty ja keskuskentällä ohjelmistossa oleva iltatapahtuma.

Kuhmalahdelle kaavailtu Ice Skating Tour -pysähdys jää lopulta pitämättä. Tapahtumaa oli suunniteltu pidettäväksi uudessa kaukalossa niin sanotulla pullinkipellolla, mutta kaukalo on nousemassa paikalle näillä näkymin aikaisintaan ensi talveksi.