Koivisto elävänä Aitoossa

Aukusti Koiviston tuore kokoonpano, jossa musisoivat Juho Eskola (vasemmalla), Aukusti Koivisto itse, Arttur ”AT” Teränen ja Eero Sampolahti tulee debyyttikeikalleen Honkalaan lauantaina.

Aukusti Koivisto polkaisee Honkalan keikkavuoden käyntiin lauantaina, kun hän esittelee upouuden bändinsä kotiyleisölleen alakerran uudistuneessa pubissa.

Koivistolla on takanaan työntäyteinen ja tuottelias vuosi musiikin saralla. Hän julkaisi keväällä albumin Sinisen talon seinustalla, joka valittiin paikallisradioiden kuukauden levyksi. Runsaasti huomiota ja kehuja keränneen levyn jatkoksi Koivisto julkaisi vielä singlebiisin Särjettyjen maa, joka nousi jopa Ylen Radio Suomen soittolistalle.

Koiviston faneja ei pelkkä levytetty musiikki tyydytä, vaan mieheltä on jo pitkään tivattu myös live-esiintymisiä. Aktiivisesti toimivan bändin puute on tähän saakka ollut keikkailun esteenä, mutta nyt tilanne korjaantuu.

Nuorista, mutta jo monissa yhteyksissä meritoituneista muusikoista muodostuva nelihenkinen kokoonpano on jo jonkin aikaa treenannut keikkakuntoaan.

– Bänditreenejä on pidetty jo useita, ja ollaan kaikki tosi innoissaan. Homma toimii saumattomasti ja kappaleita on esityskunnossa jo pitkä liuta, hehkuttaa Koivisto tuoretta kokoonpanoaan, jossa hänen lisäkseen soittavat kitaristi Arttur ”AT” Teränen, basisti Juho Eskola ja rumpali Eero Sampolahti.

Lauantain keikan liput ovat järjestäjän mukaan liikkuneet jo liukkaasti, joten puoli yhdeksältä alkavaan iltaan on odotettavissa täysi tupa.