Eurojackpotin miljoonavoitto pelattiin kyläkauppa Nikkilässä – kauppiaan puhelimeen tulvi onnitteluviestejä koko seuraavan yön ajan

Eurojackpotin perjantain arvonnassa löytyi Suomesta yksi 5+1 -tulos. Tämä peli oli pelattu Kyläkauppa Nikkilässä Sahalahdella. Voittosumma on noin 1,4 miljoonaa euroa.

Kun perjantai-illan arvonnan tulos selvisi, kauppias Marko Nikkilän puhelimeen alkoi tulvia onnitteluviestejä asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta. Tätä jatkui koko yön.

–Luulen, että suurin osa lauantain asiakkaista tiesi voitosta jo ennen kaupassa käyntiä.

–Lauantai oli hyvinkin vilkas. Myös uusia asiakkaita näytti olevan liikkeellä. Varmaan osa poikkesi juurikin katsomaan voittokupongin ostopaikkaa, sanoo itse lauantaina työvuoron kaupassa tehnyt kauppias.

Lauantai oli vilkas päivä kyläkaupassa. Kassalla Simo Järvensivun asiakkaana Taru Mäkinen.

Voitosta puhuttiin kaupalla koko päivä.

–Siitä puhutaan varmasti koko kuluvan vuoden ajan. Minulla ei ole tietoa, että Sahalahdelle olisi aiemmin osunut tällainen jättivoitto, Nikkilä arvelee.

Sillä, että omassa kaupassa pelataan miljoonavoitto ja että voittopaikka pääsee uutisiin, on Marko Nikkilän mielestä kaupalle todella iso merkitys.

–Kun asiakkaat näkevät, että kaupalle on osunut iso voitto, niin se houkuttelee heitä ostamaan lisää pelejä. Tämä taas parantaa kyläkaupan toimintaedellytyksiä, koska aktiivinen veikkausmyynti tuo kauppaan paljon asiakkaita.