Mika Poutala vieraili Luopioisten kouluilla

Pikaluistelija Mika Poutala vieraili viidellä Luopioisten koululla tiistaina 28. tammikuuta. Poutala kertoi omasta lapsuudestaan, urheilu-urastaan ja perhe-elämästään. Hän rohkaisi oppilaita tavoittelemaan unelmiaan ja tekemään työtä niiden saavuttamiseksi ja muistutti, että kaikessa ei voi olla hyvä.

– Pettymyksiä tulee kaikille. Silloin pitää muistaa, että minun arvoni ei perustu siihen, sainko mitalin vai en, Poutala sanoi.

Rautajärven oppilaat laittoivat Mika Poutalan piirtämään.

Oppilaat pääsivät tekemään kysymyksiä nelinkertaiselle olympialuistelijalle. Tunnelma oli välitön ja iloinen. Rautajärven oppilaat laittoivat pikaluistelijan piirtämään. Eräs kiinteistönhoitolinjan oppilas Aitoon Koulutuskeskukselta tarjoutui hoitamaan Poutalan kotipihaa.

Kouluvierailut järjesti Luopioisten kappeliseurakunta. Vierailu toteutettiin kappeliseurakunnan lapsi- ja nuorisotyölle kerätyillä kolehtivaroilla.

Mika Poutala vieraili Luopioisissa viidessä eri koulussa. Kuvassa Poutala on Rautajärven koululla.