Talvitapahtuma keräsi ennätysmäärän ihmisiä ulkoilemaan Liutunrantaan

Talvitapahtuma keräsi Liutunrantaan ennätysmäärän ihmisiä. Kuva: Janne Kähkönen

Viime lauantaina järjestetty koko perheen talvitapahtuma Liutunrannassa keräsi paikalle ennätysosallistujamäärän, yhteensä noin 600 ihmistä.

Napakelkka oli kovassa käytössä, ja kaivurikoeajajat saivat harjoitella eri jätelajikkeiden, kuten teräksen, puun ja kumin, lajittelua. Liutunrannan kepparimestaruudesta kilpaili peräti 42 ratsukkoa. Laaksolan ratsutilan kepparitalli oli paikan päällä koko vahvuudellaan. Myös Laaksolan ponitalutus keräsi suuren suosion.

Ulkoilijoiden vatsat täyttyivät makkaralla ja muurinpohjaletuilla sekä pullalla, mehulla ja kahvilla. Tapahtuman makkaramyynnistä vastannut paikallinen Hyvävelijärjestö ry luovuttaa makkaramyynnin tuoton – 650 euroa – paikallisten nepsylasten ja -nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

Keppariratsukot odottamassa lähtölupaa. Kuva: Janne Kähkönen

 

Kaivurikokeilijoita riitti yllin kyllin. Kuva: Janne Kähkönen