Mikkolan Navetan Talvikirmaus on peruttu

Ilmastonmuutos 6 – Talvikirmaus 0. Lumeton helmikuu on saanut aikaan sen, että perinteinen Mikkolan Navetan Talvikirmaus on jouduttu perumaan. Ainakaan tulevana viikonloppuna ei siis kiidetä potkukelkoilla Luopioisten Mikkolan puistossa. Järjestäjät jättävät itselleen sen verran pelinvaraa, että jos vaikkapa maaliskuussa yllättäen lunta sataakin reippaasti, kisat voidaan järjestää. Muussa tapauksessa saadaan tyytyä odottamaan laidunkauden avajaisia ja muita keväisiä tapahtumia.

Pytingin kahvila on avoinna ja kannattaa käydä tutustumassa uuden kahvilanpitäjän Ninalin herkkuihin. Tarjolla on myös tuoretta leipää sekä lähiseudun tuottajien tuotteita. Erityisesti lapsille on kuitenkin heti sunnuntaina 23. helmikuuta luvassa Liikuntahallilla Puuhapäivä. Mukana on myös Riesa-Pelle.