Kun ei päästy hiihtämään, pidettiin puuhapäivä – yli sata osallistujaa leikki ja kisaili Luopioisissa

Talven lumitilanteen vuoksi valtakunnallisia hiihtokisatapahtumia on jouduttu peruuttamaan. Näin kävi myös perinteisten Hippo-hiihtojen osalta Luopioisissa. Hippo-hiihdot ovat järjestetty vuosittain yhteistyössä OP Luopioisen, Lions Club Luopioisen, Pälkäneen Luja-Lukon, Luopioisten kappeliseurakunnan, MLL Luopioisten osaston, Ravintola Liekin ja K-Market Järvikansan kanssa.

Järjestäjät päättivät, että jotakin mukavaa yhteistä tekemistä täytyy kuitenkin järjestää lapsille. Päätettiin järjestää Luopioisten Puuhapäivä. Viime sunnuntaina Luopioisten liikuntahallissa pidetty Puuhapäivä osoittautuikin hyvin suosituksi tapahtumaksi. Osallistujia oli yli sata. Tapahtumassa oli erilaisia liikunnallisia leikkejä ja kilpailuja lapsille sekä nuorille.

Päivän kohokohta oli Riesa-Pellen esiintyminen. Jokainen osallistuja sai lopuksi valita itselleen Riesa-Pellen muotoileman ilmapallon.