LP Kangasalaakin korona kurittaa – rahkeet mestaruuteen olivat olemassa

LP Kangasalakin on kovan paikan edessä, kun kausi jäi kesken. Manageri Jorma Malmin mukaan tuloja jäi saamatta noin 55 000 euron verran, kun pudotuspelit jäivät pelaamatta. Loppupään pelithän ovat aina kiinnostavimpia.

Seura tekee kaikkensa selvitäkseen. Se on aloittanut muun muassa kausikorttikampanjan, ja pelaajien pelipaidoista suunnitellaan järjestettävän huutokauppaa. Some-mainontaan satsataan. Syksyn ensimmäiseen peliin myydään lippuja.

– Onhan tämä vetoomus ihmisille. Toivottavasti mahdollisimman moni, joka tätä lajia seuraa, lähtisi mukaan meidän kampanjaamme, Jorma Malmi toivoo.

LP Kangasalan rahkeet olisivat voineet hyvin riittää mestaruuteen, niin loistavasti kausi on mennyt. Naisten puolella se on paras kotijoukkue.

– Pitkälle olisimme joka tapauksessa menneet, se on selvä. Mestaruus olisi voinut olla saavutettavissa, mutta eihän tälle mitään voi.

Pelaajien kanssa koronaviruksen aiheuttamista toimista on keskusteltu ja siitä, miten uusi kausi päästään alkamaan. Tilanne uhkaa vaikuttaa pelaajapalkkioihin, koska yrityksetkin ovat nyt niin kovilla.

­– Pelaajat ovat suhtautuneet tilanteeseen ymmärtäväisesti. He haluavat tehdä kaiken voitavan. Idea kauppakassipalvelustakin ikäihmisille tuli pelaajilta.

LP Kangasala tarjoaa apua kaupassa käyntiin yli 70-vuotiaille ihmisille maanantaista 23.3. alkaen. LP Kangasalan palveluringissä on mukana tällä hetkellä 9 pelaajaa ja valmennusjohtoa, jotka asuvat eri puolella Kangasalaa. Jos itse tarvitsee apua tai läheisesi tarvitsee, voi ottaa yhteyttä arkisin klo 9–19 Pirjo Lehtelään (050 326 7076 tai pirjo@malmareena.fi). Palvelu on sen käyttäjille maksuton.