Heidi Karves odottaa yhtä oikeaa kirjettä – Maajussille morsian -ohjelmaan hetken mielijohteesta

Hetki, jolloin kangasalalainen Heidi Karves päätti hakea Maajussille morsian -ohjelmaan, oli vähintään erikoinen. Takana oli pitkä tammikuun yö ja valvominen pian synnyttävän kultaisen noutajan kanssa. Karves, 51, koetti pysyä hereillä ja huomasi ohjelmaan haettavan ehdokkaita. Noin kello neljän aikaan aamulla hän oli hakenut mukaan.

– Olihan tuo hetken mielijohde, vaikka olin kyllä vitsaillut asiasta kavereideni kanssa joskus, pitäisikö hakea, Suinulassa asuva Karves sanoo.

Tällä hetkellä hän odottelee kirjeitä, joiden pitäisi tulla toukokuun alussa. Kaikki kahdeksan ehdokasta menevät ensin Lahteen, minkä jälkeen Mtv valitsee neljä ehdokasta jatkoon. Syksyllä ohjelma tulee ulos katsottavaksi.

Millainen olisi hyvä sulhanen? Heidi Karveksen ei tarvitse miettiä pitkään, kun hän sanoo: kohtelias, sivistynyt, aikaansaava, ei peukalo keskellä kämmentä.

– Herrasmies, jolla on hyvät käytöstavat. Nainen menee aina kaiken edelle. Idoli on oma isäni, joka on aina auttanut muita. Haluaisin rinnalleni elämänkumppanin.

 

Heidi Karves toivoo löytävänsä Maajussille morsian -ohjelman kautta itselleen elämänkumppanin. Vaikka näin ei tapahtuisikaan, jo kokemuksena osallistuminen ohjelmaan on hieno. Kuva FremantleMedia.

Mene unelmia kohti

Eläinrakas mies saisi myös olla, vaikkei koirien sielunelämää tarkemmin tuntisikaan. Kultaisten noutajien kasvattaminen on kovaa työtä. Karves nukkui hiljattain 20 viikkoa keittiön lattialla patjalla synnyttäviä narttuja vahtien. Hän työskentelee muuten perheyrityksessä.

– Maalla jokainen päivä on erilainen, ja toivon miehen ymmärtävän maalaiselon rikkautta.

Voimaa Karves saa ystävistään ja siitä, kun joku haluaa uudestaan juuri häneltä pennun. Hän on myös iloinen siitä, että jotkut nuoret tytöt, jotka ovat tulleet hänelle töihin, ovat nyt myös kultaisten noutajien kasvattajia. Hän saa monilta uusia vinkkejä.

Heidi Karveksen mielestä on tärkeää mennä unelmiaan kohti. Hän itse kouluttautui aikanaan diplomi-insinööriksi ja oli 12 vuotta tuotekehittäjänä Nokialla. Jälkeenpäin hänelle on ollut suuri helpotus, kun pääsi tuosta työstä irti. Elämä maalla tilan töissä on nyt häntä varten.

– Toivon, että yhdeltä oikealta ihmiseltä tulisi kirje. Se olisi kyllä mahtavaa, Heidi Karves miettii.