Esko Valtaoja puhuu tulevaisuusseminaarissa – Vuoden kangasalalainen julkistetaan syyskuussa samassa tapahtumassa

Avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja on kutsuttu Kangasalan Tulevaisuusseminaari III:n pääesiintyjäksi Kangasalan Pirtille 19. syyskuuta. Kuva: Suomen Yrittäjät.

Maailmankaikkeuden kansantajuistaja, avaruustähtitieteen professori Esko Valtaoja on kutsuttu Kangasalan Tulevaisuusseminaari III:n pääesiintyjäksi Kangasalan Pirtille 19. syyskuuta. Kangasalan Yrittäjät ry:n järjestämä seminaari kokoaa yhteen pirkanmaalaisia elinkeinoelämän vaikuttajia sekä päättäjiä.

Aiemmin seminaareissa on luennoinut muun muassa professori Pasi-Heikki Rannisto tulevaisuuden megatrendeistä sekä Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jyrki Mäkynen yrittäjyydestä 2020-luvulla.

Kangasalan Yrittäjien kevätmarkkinoiden yhteydessä julkistettu Vuoden kangasalalainen -valinta on päätetty siirtää peruttujen markkinoiden vuoksi syksylle. Valinta julkistetaan Tulevaisuusseminaarissa. Vuoden 2019 kangasalalaiseksi valittiin erityisnuorten jääkiekkojoukkuetta luotsannut valmentaja Jussi Salminen.