MYLLYKOLUSSA ENSI-ILTA 27. KESÄKUUTA: Kirsi-Kaisa Sinisalo ja Elina Rintala tähdittävät ylöjärveläiskirjailija Veera Niemisen Ei muisteta pahalla -romaaniin perustuvaa komediaa

Näyttelijä Kirsi Kaisa Sinisalo nähdään pääroolissa Myllykon kesäteatterin komediassa Ei muisteta pahalla. (Kuva: Helka Pylkkö)
Näyttelijä Kirsi Kaisa Sinisalo nähdään pääroolissa Myllykon kesäteatterin komediassa Ei muisteta pahalla. (Kuva: Helka Pylkkö)

Kesäteattereita rakastavien suvi on pelastettu. Hämeenkyröläisessä Myllykolun kesäteatterissa nähdään 22 esitystä 26.6.-30.7. välisenä aikana. Ohjelmassa on ylöjärveläisen kirjailijan Veera Niemisen huumorikylläiseen teokseen Ei muisteta pahalla pohjautuva komedia. Esityksen ohjaa tamperelainen Katri Häti. Rooleissa nähdään näyttelijät Kirsi-Kaisa Sinisalo, Elina Rintala, Outi Ikonen ja Heikki Mäkäräinen.   

Hämeenkyrö loistaa tänäkin kesänä Myllykolunsa ansiosta.

Myllykolun kesäteatteri on taistellut määrätietoisesti, jotta sen ei tarvitse jättää uskollisia kävijöitään ilman esitystä tänäkään suvena.

Jari Nieminen iloitsee, että Myllykolun kesäteatterin esitykset toteutuvat. Ohjelmassa on erittäin kotikutoista antia. Ylöjärvellä hevostilaa pitävä karjalaistaustainen kirjailija Veera Nieminen julkaisi pari vuotta sitten suurta suosiota keränneen Ei muisteta pahalla -ilottelunsa, johon Myllykolun tämänkesäinen esitys pohjautuu.

Ei muisteta pahalla -komedia saa ensi-iltansa lauantaina 27. kesäkuuta. Viimeinen näytös on torstaina 30. heinäkuuta. Esityksiä on kaiken kaikkiaan 22 kappaletta.

Kirjailija Veera Nieminen (nykyinen Ahlgren) tunnetaan erityisesti esikoisteoksestaan Avioliittosimulaattori.

Ei muisteta pahalla nähdään tamperelaisen Katri Hätin ohjaamana noin kahden tunnin kestoisena komediana. Häti on työskennellyt ohjaajana viisitoista vuotta. Hänen ohjauksiaan on nähty Pirkanmaalla ja Satakunnassa.

Rooleissa on kotimaakunnan vahvoja taiteilijoita. Estradille nousevat Kirsi-Kaisa Sinisalo, Elina Rintala, Outi Ikonen ja laulaja-näyttelijä Heikki Mäkäräinen.

Myllykolun kesäteatterin lipunmyynti alkaa uudelleen tämän toukokuun loppupuolella.

MATTI PULKKINEN