Etelä ja pohjoinen kohtaavat – Sappeen ja Levin hiihtokeskukset aloittavat yhteistyön  

Sappee ja Levi ovat solmineet Resort Partner -yhteistyön. Yhteistyö sisältää kausikorttiyhteistyötä, markkinointiyhteistyötä sekä mahdollistaa hiihtokeskusten yhteisten toisiaan tukevien tapahtumien järjestämistä. Kausikorttiasiakkaiden etuna Levi ja Sappee tarjoavat alennuksen normaalihintaisiin päivän sekä useamman päivän hissilippuihin kesä- ja talvikaudella.

– On mahtavaa aloittaa yhteistyö Levin hiihtokeskuksen kanssa. Yhteistyön perimmäinen tarkoitus on tukea toistemme toimintaa sekä kasvattaa uusia aktiivisia harrastajia Suomeen. Olemme Sappeella jo vuosia panostaneet madaltamaan lasketteluharrastuksen aloittamiskynnystä. Uskon, että Resort Partner yhteistyö Levin kanssa tukee entisestään lasketteluharrastuksen kasvupolkua kokeilijasta aktiiviharrastajaksi, Sappeen matkailukeskuksen toimitusjohtaja Jouko Poukkanen kertoo.

Sappee ja Levi ovat molemmat ympärivuotisia matkailukeskuksia. Molemmilta hiihtokeskuksilta löytyy laskettelutarjonnan lisäksi myös kesäpalveluita. Kesäaikaan Sappeen ja Levin hissit palvelevatkin muun muassa pyöräilyn harrastajia, sillä molemmista keskuksista löytyy Bike Parkit. Yhteistyöllä halutaan jakaa toimialan osaamista ja tietotaitoa keskusten välillä sekä tarjota konkreettista lisäarvoa asiakkaille.

– Etelä ja pohjoinen kohtaavat yhteistyön merkeissä. Yhteistyösopimuksen solmiminen Levin kanssa kertoo molemminpuolisesta arvostuksesta toistemme tavoista tarjota ja tuottaa hiihtokeskuspalveluita. Yhteistyö antaa mahdollisuuden tietotaidon jakamiseen keskusten välillä. Hiihtokeskustoimiala on muutenkin hyvin lämminhenkinen yhteisö ja uskon, että yhteistyö Levin kanssa vahvistaa vain yhteisöllisyyttä, Sappeen Matkailukeskuksen rinneliiketoimintajohtaja Kosti Puurunen toteaa.