Mitä haluaisit kysyä Maltilta ja Valtilta – liikennepuistokonstaapelit käynnistävät Lasten löytöretki -viikon Kangasalla

Maltilla ja Valtilla on homma hanskassa. Kuva: malttijavaltti.com.

Lasten löytöretki -tapahtumaviikko on tänä vuonna poikkeuksellisen sähköinen; koronavirustilanteen vuoksi lähes kaikki tapahtumat ovat kävijöille tarjolla virtuaalisesti. Tapahtumaa ovat toteuttamassa useat yritykset ja yhteisöt Kangasalan kulttuuripalveluiden kanssa.

Lapsiperheille suunnatun viikon polkaisee liikkeelle Pikku Kakkosestakin tuttu liikennepuistokonstaapeliparivaljakko Maltti ja Valtti. Kangasala-talossa vierailevien sankarien esitys videoidaan ja lähetetään suorana lähetyksenä lauantaina kello 15. Näet esityksen tämän linkin takaa.

Sydän-Hämeen Lehti saa vauhtia ja turvallisia tilanteita säännöllisesti kohtaavan kaksikon haastateltavakseen.

Mitä sinä haluaisit kysyä Maltilta ja Valtilta? Lähetä kysymyksesi lehden väelle joko sähköpostitse osoitteeseen toimitus@shl.fi tai WhatsApp-sovelluksen kautta puhelinnumeroon 044 755 7213.

Utelemme liikennepuistokonstaapeleilta vastauksia kivoimpiin lähetettyihin kysymyksiin. Kysymyksiä vastauksineen poimitaan mukaan Maltin ja Valtin kuulumisia käsittelevään juttuun, joka ilmestyy ensi viikolla.