Liikenne katkaistiin Pohjalahdentiellä – tie on poikki neljän päivän ajan

Rummun uusimisen johdosta Pohjalahdentie (tie 3231) katkaistiin Järventaustantien ja Salmentaantien väliseltä osuudelta Pälkäneellä tiistaina kello 8. Tie palautetaan käyttöön perjantaina 10. heinäkuuta kello 15. Kiinteistöille ajo sallitaan molemmista suunnista. Työmaan kohdalla tie puretaan koko leveydeltään, eikä läpikulku ole mahdollista myöskään kevyelle liikenteelle.

Siltapaikka kierretään teiden 3230 ja 14008 kautta. Kiertotie on pituudeltaan noin 15 kilometriä, ja se on viitoitettu maastoon.

Siltapaikka kierretään teiden 3230 ja 14008 kautta.

Tierumpu korjataan syksyllä Sahalahdella

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii huonokuntoisen rummun Pohjalahdentien lisäksi myös Sahalahdentiellä Kangasalla. Sahalahdentiellä rumpu uusitaan lokakuun aikana. Työ tehdään kahdessa vaiheessa, puolikas tie kerrallaan. Tie kavennetaan yksikaistaiseksi ja tien nopeusrajoitus alennetaan 30 kilometriin tunnissa sekä väistämisvelvollisuus kohdattaessa. Tarvittaessa käytetään liikennevaloja.