Torille lähdettiin kauempaakin – lauantaina Salmentaan tapahtumat jatkuvat tansseilla

Toripäivä järjestettiin ensimmäistä kertaa Salmentaassa. Kuvat: Henrik Joki.

Toripäivä Salmentaan kentällä keräsi mukavasti ihmisiä lauantaina. Se järjestettiin yleisön pyynnöstä.

– Tori oli ensimmäinen kerta Salmentaassa, ja väki oli väljyyteen ja paikkaan tosi tyytyväinen. Meitä ilahdutti väkimäärä, ja joku oli lähtenyt Tampereelta tai kauempaakin, kun kesätapahtumia on nyt ollut vähän, kertoo yhtenä aktiivina järjestelyissä mukana ollut Arja Pahkasalo.

Paikka oli väljä, ja koronaohjeet voitiin huomioida hyvin. Kahviossakin kävijöitä riitti järjestäjien mukaan 300, ja kaikkiaan kävijöitä torilla oli noin 500. Kauppiaat, joita oli parisenkymmentä, kuuluivat olleen tyytyväisiä myyntituloksiin. Järjestäjinä olivat Salmentaan VPK ja kyläyhdistys. Alkusammutusta harjoiteltiin, ja VPK esitteli kalustoaan.

Ensi lauantaina VPK jatkaa rientoja järjestämällä Lavalla tanssit.

Kävijät ja myyjät vaikuttivat tyytyväisiltä toripäivän järjestelyihin. Väkeä oli lähtenyt liikkeelle kauempaakin.