Asukkailta ja vapaa-ajan asukkailta kysellään Vilpeilän koulun käytöstä

Sahalahden Vilpeilän lakkautetun koulun tulevasta käytöstä tehdään asukaskysely. Tämä on jatkoa koululla pidetylle kyläkokoukselle syyskuun puolivälissä. Tavoitteena on luoda koulusta harrastustoiminnan ja palveluiden keskus, joka olisi alueen asukkaiden käytössä.

– Jo tähän mennessä on tullut monenlaisia ehdotuksia. On kuitenkin tärkeää saada mahdollisimman hyvä käsitys siitä, millaisia palvelutoiveita ja -tarpeita alueella on. Siksi pidämme tärkeänä, että mielipiteensä saavat lausua nekin, jotka eivät ole päässeet paikalle, toteaa kyläyhdistyksen puheenjohtaja Marja Lähteenmäki.

Kyselyyn voi vastata verkossa osoitteessa bit.ly/Vilpeilä . Lisäksi Pakkalan, Taustialan ja Tursolan asukkaat saavat paperisen lomakkeen postilaatikkoonsa. Vastausaikaa on 15. marraskuuta asti.

Kysely on tarkoitettu Pakkalan, Taustialan ja Tursolan kylissä vakituisesti asuville, vapaa-ajan asukkaille, alueella töissä käyville, sekä niille lähialueen asukkaille, joita kiinnostaa kyläkunnan palvelut ja tulevaisuus. Tämä ei koske siis pelkästään kyläläisiä, vaan myös laajemmin lähialueen asukkaita.

Kyläkyselyllä selvitetään, millaisia palveluja tai harrastustoimintaa asukkaat toivovat Vilpeilän koululle. Kuva: Hannele Valkeeniemi.