Aukusti Koivisto julkaisee uuden singlen – kappale on lähtöisin pälkäneläisen omasta kynästä

Pälkäneläisen Aukusti Koiviston uusi single ”Jäädä saanhan vierelles sun” julkaistaan perjantaina 18. kesäkuuta suoratoistopalveluissa sekä CD-singlenä. Valoisiin kesäöihin sopiva kaunis kappale jatkaa menestyneiden albumeiden hyväksi todetulla linjalla yhdistellen vaikutteita suomalaisesta iskelmästä ja amerikkalaisesta juurimusiikista. Kappale on poikkeuksellisesti lähtöisin Koiviston omasta kynästä.

– Innostus omien kappaleiden tekemiseen on kytenyt jo vuosia, joten päätin kokeilla laulunkirjoitustaitojani tosissaan. Muitakin kappaleita olen saanut jo valmiiksi asti, mutta tämä laulu vaikutti alusta lähtien hyvältä lähtölaukaukselta oman musiikin julkaisemiseen, Koivisto kertoo.

Aukusti Koiviston tuore kappale on hänen itsensä tekemä.

Aukusti Koivisto on 25-vuotias muusikko, jonka albumit ”Sinisen talon seinustalla” ja ”Matkalla sinne jonnekin” ovat niittäneet menestystä viime vuosina suomalaisessa iskelmäkentässä. Albumit ovat keränneet suoratoistopalveluissa lähes miljoona striimausta, ja osa kappaleista on ollut ahkerassa radiosoitossa muun muassa Yleisradion taajuuksilla. Albumeilla soittaneen suuremman kokoonpanon sijaan uusi single on toteutettu pienemmän yhtyeen voimin.

– Uusi single on tehty oman bändini kanssa, joka odotteleekin jo kuumeisesti paluuta keikoille, Koivisto toteaa.

Koiviston bändiin kuuluvat Arttur ”AT” Teränen (kitarat ja taustalaulu), Juho Eskola (basso & kontrabasso) sekä Eero Sampolahti (rummut & taustalaulu).

Pääset kuuntelemaan uuden kappaleen oheisesta linkistä:

https://linktr.ee/aukustikoivisto