Taidepappilan kesänäyttely tarjoaa monipuolisen kattauksen maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa

Keraamikko Teemu Luodon taiteilijakodin Kuhmalahden Taidepappilan näyttelytoiminta täyttää 50 vuotta. Kesän juhlanäyttely avautuu yleisölle 1. heinäkuuta ja on avoinna 18. elokuuta asti keskiviikosta sunnuntaihin kello 12–18.

Kesän 2021 taiteilijat ovat Maarit Björkman-Väliahdet (Helsinki), Yago Delgado (Kankaanpää), Aaron Helo (Meksiko), Anssi Kasitonni (Kangasala), Teemu Luoto (Kangasala), Petri Merta (Tampere), Tiina Poutanen (Tampere), Jukka Tuominen (Pirkkala) ja Ilkka Virtanen (Kangasala).

Taidepappilan kesänäyttely tarjoaa monipuolisen kattauksen maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa. Näyttelyalueelle pyritään tekemään taiteilijoiden kanssa myös ympäristö- ja tilataideteoksia. Taide levittäytyy ulos pappilan pihapiiriin ja luontoon, puihin ja pöheikköihin, jolloin katsojat voivat kokea etsimisen ja löytämisen iloa.

50-vuotiasta Taidepappilaa juhlitaan voimassa olevat koronarajoitukset huomioiden, jotta näyttelyvieraat voivat tutustua näyttelyyn turvallisesti. Hehtaarin laajuinen ulkoalue taidepolkuineen on turvallinen isommallekin joukolle vieraita.