Pitkä-Sepän kiinteistö on myynnissä – ”polttoaineen jakelu olisi hyvä saada säilytettyä kylällä”

Kuhmalahden kirkonkylällä sijaitseva Pitkä-Sepän kiinteistö on laitettu myyntiin. Baarin liiketoiminta ei kuitenkaan ole myynnissä, eivätkä myyntiaikeet vaikuta ainakaan toistaiseksi baarin toimintaan.

– Ajatus olisi, että jäisin baariin vuokralle. Näin olisi mahdollista myös keskittyä kehittämään sen toimintaa, Pitkä-Sepän yrittäjä Petri Keskinen kertoo.

Pitkä-Sepän kiinteistö on laitettu myyntiin.

Kauppaan kuuluu kiinteistön pihapiirissä sijaitsevan bensa-aseman jakelutoiminta. Keskinen toivoo, että polttoaineen jakelu saataisiin säilytettyä kirkonkylällä.

– Puolitoista viime vuotta on ollut erittäin hankalaa ja vaikeaa aikaa. Maaliskuussa 2020 liikenne tyrehtyi maanteillä etätöiden vuoksi, ja polttoaineet jäivät säiliöön. Tilanne kesti pitkään, eivätkä kesätkään ole tilannetta parantaneet. Laskut on kuitenkin maksettava, vaikka myyntiä ei ollut ostomääriin verrattuna riittävästi. Nyt kun pandemian jäljiltä Suomi alkaa taas avautua, voisi joku aloittaa puhtaalta pöydältä esimerkiksi polttoaineen myyjänä. Myynti varmasti piristyy, ja on harmi, ettei kylältä ole polttoainetta heinäkuun jälkeen saanut, yrittäjä miettii.