Soppakahvila aloitti seurakuntakeskuksella

Luopioisten SPR ja Aitoon koulutuskeskus ovat aloittaneet soppakahvilan Luopioisten seurakuntakeskuksella. Aitoon koulutuskeskuksen catering-alan opiskelijat keittävät soppaa tiistaisin. Keittolounaasta peritään vapaaehtoinen maksu, ja kertyvät varat lahjoitetaan Luopioisten SPR:lle, joka hankkii raaka-aineet.
Luopioisten seurakuntakeskusta pidettiin soppakahvilalle parhaana paikkana, koska keskellä kylää sijaitseva talo on esteetön ja keittiössä ja salissa riittää tilaa. Toiminta käynnistyi jo elokuun lopussa kirkkoherran luvalla. Kirkkoneuvosto hyväksyi seurakuntakeskuksen käyttämisen soppakahvilana ja valtuutti talouspäällikön sopimaan korvauksesta ja siivouksesta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?