Herättävätkö uudet pelipaidat SB Lujan teräviin alkuihin kotiturnauksessa?

Uneliaat alut otteluille ovat teettäneet SB Lujan miehille kosolti lisäurakkaa ja faneille huokauksia salibandyn kolmosdivisioonassa. Dieselmäistä starttia on kuitenkin jo pyritty tietoisesti petraamaan muun muassa harjoitusmuutosten kautta.

Hereillä oleminen heti alkusekunneista asti on arvossaan lauantaina kotiturnauksessa, kun Lujan avauspeli Kostia-areenalla Classicin akatemiajoukkueen vikkeliä nuorukaisia vastaan alkaa kello 10. Päivän toisessa ottelussa – jota edelliskohtaamisesta kaivetun selvän voiton perusteella voisi sanoa pälkäneläisten asennetestiksi – Luja kohtaa VesVin kello 15.30. Katsomoon pääsee koronapassia näyttämällä, ja tapahtumassa on vahva maskisuositus.

Hitaista käynnistymisistä huolimatta Luja on suoriutunut peleistään erinomaisesti. Joukkue on lohkossaan toisena, vain pisteen sarjakärkeä Kruunien Kruunia perässä. Luja on hävinnyt vain sarjakärjelle – ja pälkäneläisjoukkue on tehnyt lohkossa eniten maaleja ja toisaalta myös päästänyt vähiten osumia.

Herättelynä terävämpiin alkuihin joukkueelle voi toimia se, että Lujan miesten joukkue esiintyy lauantaina uusissa pelipaidoissa. Naiset esiintyivät uudessa edustuskuosissa jo aiemmin joulukuussa.