PANKKIFUUSIO: Aito Säästöpankki rynnistää nyt Etelä-Pohjanmaalle, yhdistyminen Ylihärmän Sp:n kanssa avaa oven kasvavalle Seinäjoen kaupunkiseudulle

Pirkanmaalta ponnistava ja vuonna 2020 Satakuntaan Huittisten Säästöpankin fuusiolla levittäytynyt Aito Säästöpankki valtaa nyt puolestaan Etelä-Pohjanmaan pankkimarkkinoita. Miljardipankki on tulevan kevään aikana lyömässä hynttyynsä yhteen Ylihärmän Säästöpankin kanssa. Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen sanoo, että uusi suunta kiehtoo, koska Seinäjoki kuuluu Suomen voimakkaimmin kasvavien keskusten joukkoon. Seitsemän kunnan muodostama Seinäjoen kaupunkiseutu lukeutuu 150 000 asukkaallaan maamme kymmenen suurimman kaupunkiseudun joukkoon. Etelä-Pohjanmaan työllisyysaste on Suomen korkeimpia. Seinäjoki pitää kerrasta toiseen kärkisijaa Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-selvityksessä. Lisäksi yrittäjyydestään kuulu Etelä-Pohjanmaa on maamme kasvukäytävällä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
SHL DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.