Onkkaalanraitti ry aloittaa toimintansa – luvassa bingoiltoja, lasten diskoja ja jo kesäksi erilaisia tapahtumia

Onkkaalanraitti ry:n – uuden Onkkaalan ja lähialueiden kyläyhdistyksen – aktiivit odottavat jo malttamattomina toiminnan käynnistämistä. Yhdistystä luotsaa ajatusta jo pitkään pyöritellyt Sanna Hämäläinen. Hallituksessa toimivat Mari Laesterä, Piia Järvenpää, Erja Heikkilä, Annika Toivonen, Oona Hyötyläinen ja Jonna Lahtinen.

– Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä alueen elinvoimaisuutta, yhteisöllisyyttä ja asukasmukavuutta erilaisin tilaisuuksin ja tapahtumin ja kannanotoin sekä kehittää alueen me-henkeä ja yhdistysten ja yritysten välistä yhteistyötä. Tällä kokoonpanolla on saatu jo loistava toimintasuunnitelma tälle vuodelle. Aloitamme heti, kun koronatilanne sen sallii, Sanna Hämäläinen kertoo.

Kuvassa Sanna Hämäläinen (vasemmalla) ja Hanna Alanen, jotka ovat olleet laittamassa Onkkaalan kyläyhdistystä jalkeille. Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta löytyy Onkkaalanraitin Facebook-sivuilta tai niitä voi kysyä sähköpostitse onkkaalanraitti@gmail.com tai puhelimitse (040 7286 962) Sanna Hämäläiseltä.

Kyläyhdistyksen suunnitelmissa on jo tänä vuonna elvyttää kaikenikäisille sopivia tapahtumia, muun muassa Nuijan bingoillat ja lasten diskot. Kesälle on suunnitteilla muun muassa Onkkaalan Ravintolaraitti Street Food -tapahtuma ja Onk’ kalaa -kalamarkkinat sekä Pälkäne Cruising –autotapahtuma.

– Toivomme, että aktiivisia jäseniä löytyy ja että saamme myös muuta haluttua toimintaa aktivoitua tälle alueelle, Hämäläinen sanoo.

Yhdistykselle on tehty oma logo, joka näkyy kaikessa yhdistyksen julkaisuissa. Mari Laesterän pilke silmäkulmassa ideoima ja toteuttama logo kuvastaa kylää, sen monia mahdollisuuksia ja yhteistä tekemistä.

 

Lue myös:

Onkkaalaan ja lähialueille oma kyläyhdistys? – toiminnan mahdollisuuksia ja yhdistystä suunnitellaan Nuijantalolla ensi viikon tiistaina

Parikymmentä innokasta pisti Onkkaalan alueen kyläyhdistystä vireille – suunnittelua jatketaan joulukuun puolella