LP Kangasala kokosi rivinsä ja eteni välieriin

LP Kangasala säikäytti kotiyleisöä Pitkäjärvellä kolmannen puolivälieräottelun aluksi. Ottelusarjassa 0–2 tappiolla ollut vierasjoukkue Puijo Wolley yllätti kangasalalaiset avauserässä ja paineli niukkaan erävoittoon.

Myös toinen erä alkoi vieraiden komennossa. Vaihtorulettikaan, jossa kentälle otettiin Neea-Maria Joki, Emmi Jalonen ja Ronja Heikkiniemi, ei tuntunut aluksi tuovan täysin toivottua tulosta. Ratkaisevilla hetkillä erän loppupuolella Taija Tikka nosti syöttöruudussa LP:n takamatkalta tasatilanteeseen, josta kotijoukkue käänsi erän lopulta itselleen.

LP kaatoi hyvin haastaneen Puijon lopulta erin 3–1 (23–25, 25–22, 25–15, 25–23) ja eteni välieriin.

Kangasalalaisten edelle runkosarjassa sijoittuneet LP Viesti ja Kuusamo varmistivat myös välieräpaikkansa. OrPo ja Hämeenlinna ratkovat vielä yhden välieräpaikan kohtaloa.