Kesänavaus laittaa väkeä liikkeelle – koodin kerääjille tarjousten ohessa tyrkyllä SUP-lauta

Pälkäneen kesänavaus tuo vipinää ja tarjouksia Onkkaalan seudulle loppuviikosta. Tempaus on jaettu usealle päivälle helpottamaan asiakkaiden pääsemistä paikalle ja samalla tuomaan väljyyttä erilaisia tarjouksia järjestäviin liikkeisiin.

Tarjousten lisäksi Kesänavauksessa on tarjolla ohjelmaa etenkin tapahtuman pääpäivänä lauantaina.

Pälkäneen kesää on lauantaina avaamassa Pälkäneen kunnanjohtaja Pauliina Pikka, joka puhuu torilla kello 10. Kunnanjohtajan kesätervehdyksen jälkeen estradin valloittaa Heikki Rönni musisoinnillaan. Sydän-Hämeen Lehti lähettää ohjelmaa torilta suorana lähetyksenä kello 10 alkaen.

Jo ennen torin ohjelmallista osuutta, kello yhdeksältä, avautuu lauantaina lähialueen yrityksiä kiertävä tehtävärata. Kaikkiaan kuudessa paikassa metsästetään numeroita kassakaapin avauskoodiin. Numerot saa haltuunsa pienten leikkimielisten tehtävien kautta. Rakentuvalla koodilla saa auki radan päätepisteessä eli Sydän-Hämeen Lehden toimituksessa sijaitsevan kassakaapin. Kassakaapista löytyvillä lipukkeilla pääsee osallistumaan SUP-laudan arvontaan.

Rataa voi kiertää parin tai oman joukkueen kanssa. Lähtö tapahtuu torilta kello 9–12 ilman erillisiä määriteltyjä lähtöaikoja – maaliin pitää kuitenkin ennättää ennen kello yhtä, jolloin rata ja maali sulkeutuvat.

Päivän tarjontaan kuuluu myös jäätelö- ja ruokavalikoimaa, ja esimerkiksi K-supermarketin pihaan rakentuu pienimuotoinen ruokafestivaali. Lisäksi järjestetään muun muassa askartelupajoja aikuisille ja lapsille.

Tavallisesta poikkeavaa liikehdintää nähdään myös perjantaina. Tuolloin koululaisille suunnattu Pirkka Street Basket -koripallotapahtuma valtaa Kostia-areenan ympäristön päivällä ja bingokansa Nuijantalon illalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?