Kangasalan Pikkuteatterin lapset esittävät Tuhkimo-näytelmän – klassikkosatu opettaa tunnetaitojen tärkeydestä

Näytelmän rakentaminen on ollut lapsille iso ponnistus, ja harjoituksissa on käyty syksystä saakka.

Kangasalan kesäteatterin lavalle nousevat Pikkuteatterin 7–13-vuotiaiden ryhmän lapset Tuhkimo-esityksessä. Ensi-ilta on 30. kesäkuuta kello 18 alkaen, ja esityksiä on yhteensä kymmenen 10. heinäkuuta asti. Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Tanja Tomminen. Tommisen mukaan klassikkosatu muistuttaa nykykatsojaa tunnetaitojen tärkeydestä.

– Toivon, että lapset pysähtyisivät miettimään, miten toista saa kohdella ja miltä toisesta tuntuu. Tärkeintä on kuitenkin jännittävä tarina – mitä juhlien jälkeen tapahtuu, miksi maasta löytyy yksinäinen kenkä, Tomminen sanoo tiedotteessa.

Tiedotteen mukaan näytelmän rakentaminen on ollut lapsille iso ponnistus, ja harjoituksissa on käyty syksystä saakka. Siitä huolimatta kesäkuussa harjoitellaan lähes päivittäin.

Näytelmän kesto on 1,5 tuntia väliajan kanssa, ja näytelmä sopii kaiken ikäisille.