Seuraava Lukon sopimus uunista ulos – Atte Puholainen valmis seuraavaan steppiin

Luja-Lukon ystävät ovat pommittaneet ykkössarjajoukkueen tiedotusyksikköä ilahduttavan tiiviisti. Päällimmäiseksi kysymykseksi nousee lähes poikkeuksetta tulevan kauden kokoonpanon rakentuminen. Pälkäneläiset tarjosivat juhannuksen ratoksi merkittävän kiinnityksen. Lukko on tehnyt jatkosopimuksen juniorimaajoukkueissa karaistuneen hakkurin Atte Puholaisen kanssa. Puijo Wolleyn kasvatilla on ikää 20 vuotta ja mittaa 194 senttiä. Hän aloittaa nyt toisen kautensa Lukossa.

Ennusmerkit ovat hyvät: Puholainen vei armeijan onnellisesti loppuun, asettui Tampereelle elämänkumppaninsa Linnea Kuuselan kanssa ja on päässyt treenaamaan erittäin hyvin.

Lentopallo on vahvasti läsnä nuoren parin arjessa, sillä myös Kuusela pelaa lentopalloa. Hän siirtyi keväällä LP Viestistä toiseen liigajoukkueeseen Oriveden Ponnistukseen.

Lukon valmennusjohto on pannut ilolla merkille Puholaisen pirteyden. Hän on kuin eri mies, kun armeija-aikaan liittynyt reissaaminen ja univaje ovat nyt taakse jäänyttä elämää.

Puholainen on viides Lukon julkistama pelaaja.

Lukko siirtyi omatoimijaksolle ennen juhannusta keskiviikon treenien jälkeen. Ensimmäinen yhteistreenijakso kesti reilut seitsemän viikkoa. Kostialla hikoiltiin hyvällä sykkeellä. Valmennusjohto oli tyytyväinen näkemäänsä.

Pälkäneläisjoukkue palaa sorvin ääreen heinäkuun lopussa.

Atte Puholainen jatkaa Lukon ykkössarjajoukkueen hakkurina. Kuva: Asko Niemi.

Sydän-Hämeen Lehden toimitus tenttasi tuoreeltaan sopimuksen tehnyttä Puholaista.

1) Mikä sai sinut jatkamaan Lukossa?

– Organisaation ja joukkueen yhteiset tavoitteet sekä työnteko näiden eteen.

2) Mitä viime kaudesta jäi päällimmäisenä mieleen?

– Karvas ulosjääminen pudotuspeleistä. Positiivisena asiana jäi mieleen joukkueen edistyminen asetetuissa kehityskohteissa.

3) Minkälaisilta tulevan kauden näkymät vaikuttavat?

– Hyviltä. Viime kaudesta on opittu paljon ja uudet kehityskohteet on asetettu. Kesällä on treenattu kovaa!

4) Mikä on parasta Pälkäneen toiminnassa?

– Koko yhteisön yhteistyö. Valmentaja ja pelaajat parantavat.

5) Mitä odotat itseltäsi?

– Kehitystä jokaisella osa-alueella. Rohkeutta tekemiseen.