Kepparikeskiviikko koko perheelle Kangasala-talolla

Radalle ovat kaikki tervetulleita ratsastamaan keppihevosilla. Kuva: Tiia Ennala.

Kangasala-talon edustalla kesän ajan olevalla keppihevosradalla vietetään koko perheen tapahtumapäivää, Kepparikeskiviikkoa 20. heinäkuuta kello 12–17. Radalle ovat kaikki tervetulleita ratsastamaan keppihevosilla iloisen taustamusiikin tahtiin.

Keppihevosia voi lainata paikan päältä tai tuoda oman mukana. Tarjolla on myös ohjausta keppariratsastuksen alkeisiin sekä muuta ohjelmaa. Rata sopii sekä vasta-alkajille että lajia jo pidempään harrastaneille. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Jokaiselle ratsastajalle on myös luvassa pieni makea palkinto.

Kangasalan Nuorisovaltuusto NuVa:n Dinosaurus-hahmo piipahtaa tapaamaan ratsastajia usean kerran päivän aikana. Dinon kanssa voi ottaa yhteiskuvan muistoksi päivästä.

Kepparikeskiviikossa ovat paikalla koko tapahtuman ajan myös hyvän mielen Hevoslähettiläät, joiden kanssa voi jutella hevosista.

Visit Kangasalan kesähevonen Maikki vierailee Kangasala-talon pihalla kello 16–17. Päivän aikana on tilaisuus myös tutustua Kimmo Pyykkö -taidemuseon Hevosia – Horses -näyttelyyn.