Pälkäneläinen Aukusti Koivisto julkaisi toiveikkaan singlen – omasta kynästä syntynyt kappale juhlistaa loppuelämän ensimmäistä päivää

Pälkäneläisen laulaja-lauluntekijä Aukusti Koiviston uusi single Ensimmäinen päivä julkaistiin perjantaina 19. elokuuta suoratoistopalveluissa sekä CD-singlenä. Toiveikas ja valoisa kappale muistuttaa, että tänään on loppuelämämme ensimmäinen päivä. Koiviston radiossa soineiden singlejen Uuteen valoon ja Jäädä saanhan vierelles sun tapaan uusi kappale on täysin Koiviston omasta kynästä.

Ensimmäinen päivä syntyi sopivasti kesäkuun ensimmäisenä päivänä, kun kaipasin elämääni lisää toivoa. Uskon ja toivon, että kappale antaa valoa ja iloa myös muiden elämään, Koivisto kertoo.

Aukusti Koivisto on 26-vuotias pälkäneläinen laulaja-lauluntekijä, jonka albumit Sinisen talon seinustalla ja Matkalla sinne jonnekin ovat niittäneet menestystä viime vuosina suomalaisessa iskelmäkentässä. Albumit ovat keränneet suoratoistopalveluissa yli miljoona striimausta ja osa kappaleista on ollut ahkerassa radiosoitossa muun muassa Yleisradion taajuuksilla.