Tervaniemen työväentalolla esitetään parisuhdekomedia, jota tähdittävät elokuvistakin tutut näyttelijät

Parisuhdekomedia kertoo pitkästä avioliitosta ja parisuhteen haasteista.

Näyttelijät Maarit Peltomaa ja Juha Veijonen esiintyvät Tervaniemen työväentalolla 2. syyskuuta parisuhdekomedialla Pientä laittoa. Peltomaa ja Veijonen ovat monille tuttuja tv-sarjoista, elokuvista, mainoksista ja teattereista.

Näyttelijät ovat kiertäneet parisuhdekomedialla jo vuodesta 2019. Komedia kertoo pitkästä avioliitosta ja parisuhteen haasteista.

Masa (Juha Veijonen) ja Lissu (Maarit Peltomaa) ovat olleet naimisissa 25 vuotta. Komediassa kaksikko päättää ottaa selvää, onko suhteella vielä toivoa, vai onko kaikki jo menetetty. Parisuhdekomedian on käsikirjoittanut ja ohjannut Heikki Lund. Teksti elää tilanteiden myötä ja antaa joustovaraa myös improvisointiin.

Peltomaa toteaa, että näyttelijäkaksikko on sen ikäisiä, että heillä on kokemusta pitkistä liitoista. Peltomaa ei ole kuitenkaan huomannut, että heidän ikäisiensä ihmisten parisuhteista olisi kirjoitettu komedioita.

Veijosen mukaan dialogi antaa paikoitellen mahdollisuuksia myös teatraalisuuteen. Katsomossa pitkän parisuhteen ongelmat ja niiden työstäminen naurattaa.

Esitys alkaa Tervaniemen työväentalolla kello 18.30, ja kesto on noin 1,5 tuntia väliajan kanssa.