Ympäri käydään, yhteen tullaan Suomen cupissa – SB Luja, SahKu ja KU-68 hyvässä vireessä avauskierroksella

Sydänhämäläiset salibandyjoukkueet esiintyivät vahvasti Suomen cupin avauskierroksella lauantaina.

SB Luja otti vaadittavat kaksi voittoa suoraan kahdessa ottelussa, mutta niin sanotusti pidemmän kaavan kautta eli jatkoajalla. Ensimmäisessä ottelussa kaatui LäySä maalein 2–3, ja samoin lukemin kaatui toisessa pelissä TFT. Pälkäneläisten Henri Åhman iski otteluissa vakuuttavat yhteispisteet 3+2.

Myös Sahalahden Kunto nappasi lauantaina kaksi voittoa kahdesta pelistä. Ensin joukkue nitisti PaPo:n maalein 4–6, ja sen jälkeen pelatussa lohkon ”paikallispelissä” SahKu väänsi nurin KU-68:n edustuksen. Lohkovoiton sinetöinyt 5–4-voitto irtosi jatkoajalla. KU-68 eteni kuitenkin myös jatkoon ottamalla lopuista otteluistaan voitot: LV kaatui ensin 6–2 ja jatkopaikan kannalta ratkaisevassa toisessa kohtaamisessa 7–4.

Sydänhämäläisjoukkueet jatkavat toisiaan vastaan pelaamista cupin toisella kierroksella, kun Luja ja KU-68 ovat päätymässä samaan lohkoon. SahKu, joka pudotti aiemmin cupin esikarsinnassa muun muassa KU-68:n kakkosjoukkueen, hakee jatkopaikkaa muun muassa Pirkkoja ja Soittorasia IV:tä vastaan.