Kuohijoen Aslak-klubilla kuultiin Kukkia Ensemblea – yleisöä oli paljon

Yleisöä oli saapunut paikalle mukavasti.

Kuohijoen venetsialaisten iltakonsertti Aslak-klubilla toteutettiin kesän viimeisenä lauantaina erinomaisissa olosuhteissa, lämpimässä kesäsäässä. Yleisöä oli saapunut paljon sekä Kuohijoelta että muualta kuuntelemaan Kukkia Ensemblen ja klarinetisti Gil Shakedin soittoa. Konsertti Aslak-klubilla toteutettiin jo neljättä kertaa.

Kukkia Ensemblen viulisti, Riikka Westerlund, suunnitteli ohjelman Gerswinin Rapsody in Blue kappaleen ympärille.

– Halusin kokea, miten kappaleen kuuluisa alku kajahtaa luontoon. Se oli nyt mahdollista, koska konserttipaikka sijaitsee upean peltomaiseman keskellä, Riikka Westerlund toteaa.

Yleisö piti klarinetisti Gil Shakedin ja yhtyeen taitavasta ja tunnelmallisesta soitosta. Ohjelmaan oli koottu klassista ja kevyttä ja sitä kuunneltiin keskittyneesti. Konsertin päätteeksi illan isäntä, Aslak Christiansson lauloi Kukkia Ensemblen säestyksellä. Esitykset saivat riemukkaan innostuneen vastaanoton.

– Kuohijoella ja muuallakin Pälkäneellä on ihanan energisoivaa yleisöä. Konsertin ainutlaatuisen kokemuksen onnistumiseen vaikutti huolellinen valmistelu, konserttipaikka luonnon helmassa ja upea yleisö.

Kukkia Ensemblen viulisti, Riikka Westerlund, suunnitteli ohjelman Gerswinin Rapsody in Blue kappaleen ympärille.