Lujalle sarja-avauksesta voitto selvin numeroin – Mika Hippeläinen iski pälkäneläisille ensimmäisen kakkosdivisioonamaalin

SB Luja avasi kautensa vakuuttavasti salibandyn kakkosdivisioonassa. Keihäs Kruunat poistui Kostia-areenalta tyhjin käsin, kun pisteet jäivät Pälkäneelle maalein 8–3. Mika Hippeläinen pääsi tekemään Lujan ensimmäisen kakkosdivisioonamaalin Henri Åhmanin esityöstä kahdeksan peliminuutin kohdalla. Ottelu ratkesi käytännössä toisen erän alussa nähtyyn kotijoukkueen rynnistykseen, jonka jäljiltä tulostaululla komeilivat jo 6–0-lukemat.

Kolmannessa erässä vierasjoukkueella oli mahdollisuus nousta kolmen maalin päähän, mutta yrityksen paras terä katkesi ylärimaan päättyneeseen rangaistuslaukaukseen.

Lujan tehomiehet olivat kolmella pisteellä Åhman (1+2) ja Teemu Jokinen (0+3), ja esimerkiksi ensiesiintymisensä tehnyt Joni Henttonen syötti kaksi maalia.

Onnistunutta iltaa areenalla oli todistamassa vajaat 150 katsojaa.

Lujan kausi jatkuu kutkuttavasti. Perjantai-iltana joukkue isännöi Sydän-Hämeen paikallisottelussa kangasalalaista KU-68:aa, joka hakee sarjassa avausvoittoaan. Sunnuntaina on edessä Suomen cupin peli Pirkkalan Pirkkoja vastaan. Alun perin Pirkkalassa pelattavaksi kaavailtu ottelu siirtyi pälkäneläisten iloksi Kostia-areenalle.

SB Lujalla oli hymy herkässä sarja-avauksessa. Kuva: Jari Siira.