Kauhujen Kangasala näkyy taas eri puolilla kaupunkia lokakuun lopussa

Pian Kangasala muuttuu Kauhujen Kangasalaksi, kun halloweenviikonloppu valtaa kaupungin lokakuun viimeisenä viikonloppuna 28.–30. päivinä. Lastenmaatila Pikkupihan tapahtumassa muun muassa ihmetellään sydämellisiä otuksia, Taikahileen lasten diskossa tanssitaan hurjasti, ja Sirkusrakkaus PumPumin lasten kauhupihalla leikitään ja juhlitaan koko perheen ulkojuhlassa sekä rakennetaan omia halloween-pihoja.

Kirkkoharjulta kantautuu haikeaa sahansoittoa, ja noita kertoo vanhassa kahvilasalissa kummitustarinoita. Hieman vinksahtaneet sirkustirehtöörit pyörähtävät ulkona tanssiin, kunnes Fireladyn tulishow karkottaa heidät tiehensä. Haralanharjulla seikkaillaan jännittävällä rastireitillä. Pääkirjaston lastenosastolla ja kirjastoautossa etsitään kylmiä väreitä nostattavia asioita, ja selvitetään sanamysteeri.

Nuoret ja aikuiset pääsevät puolestaan verkossa kauhuvisan pariin. Astetta hurjempaa jännitystä tarjoaa Raudanmaan nuorisoseuran K-15-kauhupolku, jossa seikkaillaan taskulampun valossa. Aikuisille suunnatuille, niskavilloja pystyyn nostattaville kummituskierroksille pääsee Kangasalan Lepokodissa. Kauhistuttavien kummituskierrosten lisäksi Lepokodilla tunnelmaa on luomassa valoja ja ääniefektejä. Koko perheen ohjelmassa on luvassa muun muassa kasvisten tunnistusta, kasvomaalausta sekä pihasuunnistus.