Eväät elämään -keräyksen tuotolla ehkäistään lapsiavioliittoja Bangladeshissa

Kiitos ja siunaus teille kaikille, jotka osallistuitte Fidan (Fida International) ihmisarvon hyväksi tekemään työhön ympäri maailmaa. Tähän työhön liittyen suoritettiin jokavuotista, valtakunnallista ”Eväät elämään” -keräystä Pälkäneellä Onkkaalassa ja Luopioisten kirkolla. Keräyksen tuotto oli 1 087,80 euroa.

Tämänvuotisen keräyksen tuotolla ehkäistään lapsiavioliittoja Bangladeshissa. Avioliitto on siellä monille tytöille painajainen, sillä yli puolet tytöistä naitetaan alaikäisinä ja jopa 11-vuotiaina.

Yksin emme voi tehdä paljoakaan maailman hädän lievittämiseksi, mutta yhdessä voimme aina enemmän. Vaikka meistä oma osuutemme tuntuu joskus kovin pieneltä ja mitättömältä, niin Jumala enentää meidän lahjamme ja antimme moninkertaiseksi.

Pälkäneen katukappeli