Nuoret ja ilkivalta

Ihan vaan pikku vinkkinä kaikille teille nuorille, jotka harrastatte niin sanottua hauskanpitoa häiriköimällä ihmisiä ja rikkomalla erilaisia kohteita. Kun siitä jäätte kiinni ja joudutte virkavallan kanssa tekemisiin niin siitä jää aina merkintä ja hupsan, sinulla on rikostausta – olkoonkin vähäinen, mutta kuitenkin.

Kun haette aikanaan töihin tai menette armeijaan, kaikki tulee ilmi. Varmaan on tulevalle työnantajalle noloa selitellä, että tuli hölmöiltyä ja mitäpä luulette, miten työnantaja siihen suhtautuu. Riippuu tietenkin ilkivallan tasosta, mutta mikään ilkivalta ei ainakaan herätä luottamusta. Opetus tässä on se, että ennen kuin mitään vakavaa ehtii tapahtua, niin olisi hyvä miettiä niillä pikku aivoilla, että kannattaako olla yhtä pöljä kuin muut. Ilkivallasta ei koidu koskaan kenellekään mitään hyvää.

Niille, joihin tämä häirintä kohdistuu, hommatkaa vaikka pihallenne riistakamerat, pidätte vain huolen siitä, ettei se kuvaa mitään muuta kuin ihan omalla tontilla liikkuvat. Saatte ainakin selville keitä nämä sankarit ovat.

Ilkivalta on pepusta