RaLun tytöt hakivat selvän voiton Oulusta

Mikä ottelu: YMCA Oulu – RaLu U16-tytöt, valtakunnallinen I-divisioona, 5.11.

Ennakkoasetelma: Oulu on uusi vastustaja, joten kovin tarkkaa kuvaa joukkueesta ei ollut. Ainut tieto oli, että he olivat hävinneet isonumeroisesti avauspelinsä. Otteluun valmistauduttiin hyvin matkan suunnittelusta alkaen: Aamulla junaan hypättiin Tampereella kahdeksan aikaan ja Oulussa käytiin syömässä lounas ennen ottelupaikalle siirtymistä. Paluumatkalle pelin jälkeen ja junassa ruokailu. Tampereella illalla piti olla kello 21.51, pienten teknisten viivytysten takia Tampereella oltiin noin 22.10.

Miten kävi: YMCA Oulu – RaLu 39–109  (7-26, 9-27, 14-27, 9-29)

Ratkaisu: Ottelu oli alusta asti Pälkäneen Luja-Lukon ja Raholan Pyrkivän yhteisjoukkueen eli RaLun hallinnassa, kiitos hyvän aggressiivisen puolustuksen. Tasainen peluutus takasi, että ottelun tempo saatiin pidettyä riittävän intensiivisenä.

Onnistuja: Hyökkäyspäässä onnistujina läheltä koria Olivia Lehtonen (30p) ja kolmen pisteen kaaren takaa Lea Wallgrén (20p). Saga Pajula napsi 9 levypalloa, joista 6 puolustuspäässä.

Kommentti: ”Tuntuu, että tämä joukkue parantaa koko ajan tekemistään. Nyt toivotaan, että viimein saataisiin sarjapeli, jossa kaikki tytöt olisivat kokoonpanossa. Nyt kotimatkalle on mukavampi lähteä, kun takataskussa on voitto.” Päävalmentaja Kimmo Ketola.

Oho! RaLu kirjasi 28 koriin johtanutta syöttöä!

Entä nyt: Seuraavaksi tytöt pelaavat kotipelin Tesoman palloiluhallilla 12.11. kello 12 Feeniks Basket -08 vastaan.