Autopalvelu Pälkäne miettii tonttia uusin silmin, kunhan purkupaikka saa asfaltin – bensanjakelun lopettaneella St1:llä vuokrasopimus vuoden loppuun

St1:n mittaristoa on purettu autopalvelu Pälkäneen omistamalta tontilta. Vapautuvaan tilaan ei ole vielä tarkempia suunnitelmia.

St1:n bensanjakelu Onkkaalassa loppui syyskuussa, ja nyt mittaristoa on purettu pihasta. Autopalvelu Pälkäneen yrittäjä Jani Pogrebetski kertoo ihmisten kyselleen heiltäkin bensanjakelun loppumisesta.

– Eipä me mitään vastauksia osata antaa. Laitteethan olivat vanhat, ja pitäisi investoida uudet. Tässä sen näkee, mitä sähköntulo autoihin aiheuttaa jakelupisteille.

St1 on ollut vuokralla yrityksen pihamaalla, ja vuokrasopimus on tämän vuoden loppuun saakka.

Tulevista suunnitelmista Pogrebetski ei vielä tiedä.

– Se on ihan avoin kysymys, mitä polttoainejakelusta vapautuvalle tontillemme tulee. Kyllähän siihen vaikka mitä saisi, mutta katsellaan rauhassa.

Pogrebetski toteaa mittaristopurusta aiheutuvan tällä hetkellä oikeastaan vain harmia. Piha on enemmän tai vähemmän mullin mallin.

– Kun tuohon saadaan asfaltti, paikka näyttää jo ihan erilaiselta. Ensi kesänä varmasti katsellaan tuota paikkaa sitten uusin silmin.

Lue lisää:

Pälkäneen St1 lopetti – Miten käy Luopioisten automaattiaseman?