Ykkösdivisioonan kärkijoukkueisiin lukeutuva HoNsU jäi RaLun jalkoihin toisessa erässä

Jyväskyläläinen HoNsU ja pälkäneläis-tamperelainen RaLu kamppailivat sarjapisteistä alle 16-vuotiaiden tyttöjen valtakunnallisessa ykkösdivisioonassa.

Mikä peli: HoNsU – RaLu U16 tytöt. Valtakunnallinen I-divisioona 19.11. klo 12.

Ennakkoasetelma: HoNsU on aloittanut kauden kahdella voitolla ja yhdellä tappiolla ja on yksi sarjan kärkijoukkueita. Jyväskyläläiset pelaavat aktiivista kokokentän peliä, joten vauhtia tässä pelissä tulee olemaan.

Miten kävi: HoNsU – RaLu 61–79  (20–17, 8–27, 13–18, 20–17)

Ratkaisu: RaLu aloitti ottelun tehden reiluun minuuttiin 6–0-repäisyn. HoNsUn aikalisä hiukan tasoitti ottelua, ja jakson puolivälissä kotijoukkue siirtyi johtoon. Toisella 10-minuuttisella RaLun prässi tuotti tulosta ja tauolle siirryttiin RaLun 16 pisteen johdossa. Ottelun jälkimmäinen puolisko oli tasaista pelaamista ja molemmat joukkueet käyttivät kaikkia pelaajia tasaisesti kentällä.

Onnistuja: Sanni Ketola onnistui monella alueella tehden 13 pistettä , 9 levypalloa ja 6 riistoa.

Kommentti: ”Ensimmäinen peli, jossa päästiin käyttämään koko 11 tytön kokoonpanoa. Vielä rytmitys haki itseään mutta varsinkin ottelun ratkaisuhetkillä näkyi, että tuoreita jalkoja löytyi kentälle”. (Päävalmentaja Kimmo Ketola)

Oho!: RaLu onnistui riistämään pallon vastustajalta 24 kertaa.

Entä nyt: Seuraavaksi tytöt jatkavat vieraspelejä matkaten Vantaalle Korson Kunton vieraaksi 26. marraskuuta.