SB Luja kärsi Lätylle kirvelevän tappion

Pälkäneen SB Luja kärsi kirvelevän kotitappion salibandyn kakkosdivisioonassa perjantaina, kun tamperelainen SC Lätty oli Lujaa parempi maalein 5–6.

Ottelu alkoi lujalaisittain räväkästi, sillä Riku-Markus Kuiri vei isännät johtoon ajassa 1.59. Ensimmäisen erän kolme muuta maalia merkittiinkin sitten vieraille. Janne Ilomäki toi pälkäneläiset toisen erän alussa taas maalin päähän, mutta Lätty vastasi jälleen kahdella maalilla. Lujan Joni Henttonen kavensi toisessa erässä vielä numeroiksi 3–5. Lätty onnistui kolmannessa erässä maalinteossa vielä kertaalleen, Lujalta Aleksi Järvi sekä Erkki Hyöki iskivät maalin mieheen.

SB Luja hävisi kotona SC Lätylle maalein 5-6.

Sydän-Hämeen Lehti striimasi Kostia-areenalla pelatun ottelun suorana lähetyksenä nettisivuillaan.

Seuraavassa ottelussaan 26. marraskuuta Luja matkaa Jyväskylään MSM:n vieraaksi.

Itse joulupukki palkitsi ottelun parhaat pelaajat. Lätystä palkittiin kaksi maalia iskenyt Sami Nyman (vasemmalla) ja Lujasta Joni Henttonen.