Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu lähettämään joulukortteja ikääntyneille

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen kymmenennen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 5. joulukuuta asti. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut ennätykselliset 133 paikkakuntaa, myös Kangasala.

Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.  Kangasalla joulukortteja kerätään Kangasalan kaupunki-infossa.

– Ensisijaisesti kortteja jaetaan Kangasalan tehostetun palveluasumisen yksiköille, eli myös Luopioisten Kukkiakodon asukkaille Pälkäneellä. Mikäli kortteja tulee riittävästi, niitä jaetaan myös kotihoidon asiakkaille. Ainakin viime vuonna kortteja tuli niin paljon, että myös kotihoidon asukkaat niitä saivat, kulttuuriohjaaja Sini Muranen Kangasalan ikääntyneiden asumispalveluista kertoo

– Tänä vuonna ikäihmisiä ilahduttamassa on mukana ennätysmäärä paikkakuntia. On hienoa, että koskettaminen kortilla herättää vastakaikua eri puolilla Suomea. Uskomme myös korttien tekijöiden osallistuvan innokkaasti kampanjaan, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen lisää.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena.

 

Näin osallistut:

  • Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 14.11.–5.12.
  • Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot, esim. ”Hyvää joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja Mari.”
  • Vie kortti sellaisenaan keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.