Nettikysely: Kuinka paljon rahaa käytät jouluvalmisteluihin?

Joulu lähestyy ja jouluvalmistelut sen myötä. Tänä vuonna sähkö on kallista ja Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan on nostanut monen asian hintatasoa. Kuinka paljon aiot käyttää rahaa jouluvalmisteluihin? Käy vastaamassa kyselyyn!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?